Project in uitvoering

Momenteel zijn wij bezig met de productie van dromendragers gemaakt van beschilderde zeilen. Deze tassen worden aangeboden als kerstgeschenk. De opbrengst van deze  tassen gaan naar de volgende projecten:

  • Kroatië – Dom Maestral Kindertehuis www.ddmaestral.hr
  • Oeganda – Booksteps Bibliotheek in  het plaatsje Bar in Oeganda www.booksteps.nl
  • Dominicaanse republiek – Pasitosdejesus, ENED Een tehuis voor meisjes www.pasitosdejesus.org En een tehuis voor jongens www.ened.org
  • Dansopleiding – Endanza Juvenil Een professionele dansopleiding voor kinderen uit de sloppenwijken van Santa Domingo. Instagram endanza_juvenil
  • Tunesië – Agim Opvang voor gehandicapte kinderen, www.agim.ts
  • Kaap Verdië Bouw van een gymzaal

  cropped-image001-1.jpg   

Gepubliceerd door

Paint a Future

Stichting Paint a Future is opgericht op 10-5-2004. De stichting ondersteunt schilderprojecten over de hele wereld waarin kinderen hun toekomstwensen schilderen. De stapels schilderijen, tegenwoordig ook op zeildoek, worden geïntegreerd in het werk van kunstenaars of er worden voorwerpen van gemaakt zoals tassen. De kunstwerken of tassen worden verkocht. De opbrengsten daarvan komen volledig ten goede aan de kansarme kinderen. Nadat de basisbehoeften van de kinderen zijn vervuld, wordt gezocht naar manieren om de rest van het geld op een zo duurzaam mogelijke manier te investeren voor kansarme kinderen.