PAINT A FUTURE

Paint a Future is in 2000 opgericht door kunstenares Hetty van der Linden. Over de hele wereld schildert ze met kinderen in achterstandsituaties. Ze vraagt de kinderen hun dromen te schilderen, zich voor te stellen dat de schilderskwast een toverstok is waarmee ze hun dromen kunnen waarmaken.
Gerenommeerde kunstenaars uit tientallen landen laten zich door de kindertekeningen inspireren en verwerken zo’n tekening letterlijk in hun eigen schilderij. De schilderijen worden verkocht en met de opbrengst worden de dromen van de kinderen verwezenlijkt. Met een schilderij van Paint a Future hangt er niet alleen een prachtig kunstwerk aan uw muur. U geeft ook een kind de kans op een betere toekomst!

HOE HET WERKT

Paper captures a child’s dream
Travels throughout the world
Meets the canvas of a painter
Touches the heart of the buyer
And fulfills a dream of a better life

en meer kinderen

Kunstenaars

Landen

Jaren actief

Sail a Future

Kinderdromen gedragen door de wind. Zeilschepen varen de hele wereld over, ieder met hun eigen missie, maar ook om kinderdromen uit te laten komen. Kinderen schilderen en schrijven hun gedachten over de toekomst van onze planeet en de oceanen op afgedankte zeilen. Hiervan worden tassen gemaakt.

Sing a Future

Feiko de Leeuwe schreef  dit volkslied “Sing a Future” voor alle kinderen in de wereld .  Intussen is het gezongen in veel talen door kinderen van uiteenlopende rassen, klassen, talen, heel ver uiteenliggende plekken, door  zwarte, witte,  arme,  rijke , grote,  kleine allemaal lieve kinderen heel ver van elkaar verwijderd.

Dance a Future

Op de Dominicaanse republiek komt de Tres Hombres de haven binnen. Kinderen uit twee weeshuizen werden door de Dominicaanse Harley Davidson club veilig naar de kade gebracht waar twee grote zeilen werden beschilderd. Leerlingen van de Nationale dansschool bedansten het zeil met verf aan hun voeten.