Uitnodiging opening tentoonstelling Amsterdam Zuid op 30 oktober

Uitnodiging opening tentoonstelling Amsterdam Zuid op 30 oktober

  • Posted by Paint a Future
  • On 28 oktober 2019
  • 0 Comments

Op woensdag 30 oktober opent de tentoonstelling van het ‘Paint en Sail a Future project’. De tentoonstelling is op de begane grond van het stadsdeelkantoor. Je kunt er tot en met februari 2020 van genieten. Je kunt nu alvast een voorproefje zien. En je bent van harte welkom op de opening van 18.00 tot 19.30 uur.

Je hebt ze misschien al gezien, de kunstwerken op de begane grond van  stadsdeelkantoor Zuid. Deze schilderijen dienen als warming-up voor de complete tentoonstelling van het ‘Paint en Sail a Future project’.

In ieder schilderij is een kindertekening als collage verwerkt. Een tekening waarop een kind zijn of haar toekomstdroom uitbeeldt. De tentoonstelling blijft staan tot en met februari 2020. De opbrengst van de schilderijen komt ten goede aan de ‘kinderdromen’; een huis, een fiets of iets heel anders.

Feestelijke opening tentoonstelling

De feestelijke opening is op woensdag 30 oktober van 18.00 tot 19.30 uur. In Stadsdeelkantoor Zuid (begane grond) , President Kennedylaan 923. Wil je komen, meld je dan aan door een mail te sturen naar:  a.hendriks@amsterdam.nl.

Programma

18.00 uur Borrel met hapje

18.15 uur Opening tentoonstelling door Rocco Piers, aansluitend een toelichting over het                                project door Hetty van der Linden en gelegenheid om de tentoonstelling te  bekijken. Bij ieder schilderij in de tentoonstelling staat een QR-code met een link naar de Youtube-video over het verhaal achter het schilderij.

19.30 uur Einde