Maritiem Festival Rotterdam 4-6 september

Maritiem Festival Rotterdam 4-6 september

Maritiem Festival Rotterdam 4-6 september

  • Posted by Paint a Future
  • On 3 september 2020
  • 0 Comments
Tallship de ‘Morgenster’ draagt ‘zeilen van hoop’ die eerder in de zomer door Rotterdamse kinderen beschilderd zijn, als een maritieme boodschap van hoop en liefde aan de kwetsbaren in de samenleving. Het schilderen van deze zeilen is een project waarbij het Maritiem Museum, samen met kunstenares Hetty van der Linden (initiatiefneemster), Opzoomer Mee, zeilschip de Eendracht, Aafje en Humanitas in het voortraject oud en jong, verhalen en schilderen, samen hebben gebracht in het project ‘Sail a future’. Tijdens het festival gaat het project door en kunnen ook bezoekers zeilen beschilderen met een boodschap van hoop voor de toekomst.

https://www.rijnmond.nl/nieuws/198742/Maritiem-Festival-legt-in-aangepaste-vorm-de-focus-op-plastic